Napadnuta radnica u trgovini. Ukradeno 160 KM – počinioci uhapšeni

25. Januara 2010.
1 min. za čitanje

Prema informacijama iz Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona, sinoć oko 19,00 sati u Lukavcu u Ulici Branilaca Bosne od strane NN lica izvršeno je razbojništvo nad radnicom trgovine, koje je tom prilikom uz prijetnju silom iz trgovine otuđilo oko 160 KM.

Službenici policije PS Lukavac su u neposrednoj blizini primijetili dva lica u pmv. marke “Mitsubishi” koja se nisu htjela zaustaviti, nakon čega su se udaljila u nepoznatom pravcu.

Navedeno vozilo je pronađeno napušteno u mjestu Šikulje, općina Lukavac, gdje su službenici policije PS Lukavac, na lokalnom putu uočili, a potom i lišili slobode lica: E.O., rođen 1984. godine, nastanjen na području općine Lukavac i M.B., rođen 1987. godine, nastanjen na području općine Gračanica, koji su privedeni u službene prostorije PS Lukavac zbog postojanja osnova sumnje da se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim djelom.

O događaju je upoznat kantonalni tužilac, a potrebne mjere i radnje na dokumentovanju navedenog događaja poduzimaju službenici OKP PU Lukavac.

(SodaLIVE.ba/MUP TK)

Podijeli ovaj članak
4 komentara
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

zasto uvijek samo inicijali…kad je znao krasti vjerovatno i mi treba da znamo puno ime i prezime..

iraq – respect brate…..dajte nam ime i prezime da znamo kome cemo glavu propucat kad mi dodje na prag

Slazem se sa komentarima iznad, samo imena, da se zna koga pljuvat po putu

TAKO JE BAS!! OBJAVI MU BRATE IME I PREZIME!!!! NE ZNAM STO TO KRIJU??!!!!! ON LUPEZ SMIJE ICI PLJACKATI A MI NE SMIJEMO ZNATI KO JE ON!!!! TREBA IH SVE POVJESAT JAVNO NA KAKVOM TRGU!!! SVE LOPOVE, UBOJICE, PEDOFILE, MALOLJETNE PRESTUPNIKE, SVE!!! TAMAM DA MI JE NAJRODJENIJI!!! KRIV SI- BUDI OBJESEN!!!!!