fbpx

Lukavac: Vandali grafitom oštetili fasadu novoizgrađenih garaža, prepoznajete li ih? (FOTO+VIDEO)

1 min. za čitanje

Nepoznati vandali su na fasadi novoizgrađenih garaža u Lukavcu koje je izgradila kompanija Delta Consulting & Engineering, ispisali grafit i tako oštetila fasadu.

Fasada je išarana i oštećena a napisano je: “Subscribe Adzoo”

Iz kompanije Delta Consulting & Engineering su nas obavijestili da je policija kontaktirana i da se traga za počiniteljima.

Također, mole sve koji prepoznaju osobe sa fotografija i video priloga, da se jave u prostorije kompanije na adresi Branilaca Bosne bb.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
7 komentara
Subscribe
Notify of
7 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Naravno da se zna koji su. Ja sam ih uhvatio kako pisu po mojoj zgradi i policija zna sigurno

Traga se za počiniteljima. Znate li da je kazna za to djelo 50km (pedeset konvertibilnih maraka).Desio mi se slican ili isti slucaj sa poslovnim objektom na Trgu Bremena.Kada sam prijavio tako mi je receno.Cak, sta vise, osumnjičeni ima papir od doktora da mora izrazavati svoje kreativne sposobnosti (valjda nema veze sto uništi moju plastificiranu fasadu).Da nije zalosno, bilo bi smijesno.Sta da ga je Azur (Delta) uhvatio i malo primjenio svoje kreativne sposobnosti. ….Ne smijem ni zamisliti koje bi to sankcije bile.Stvarno zalosno.

Ako je beton.uzmite 2-3 laka za kosu ,pa naspricajte,normalno po slovima,i onda sa mekanim krpama skidajte–brisite slova-

Ima istinskih majstora za grafiti u Lukavcu , kao što su SIOUX-i npr. A ovo je čista debilna škrabotina koju treba sankcionisati.

Jedna mala opaska, netko je slova prepravio pa je slovo P prepravio na A, slovo I prepravio u D, i predzadnje slovo druge rijeci slovo D prepravljeno u slovo O, tako da druga rijec nije Adzoo, vec Pizdo. Toliko sam ja primjetio, znaci “preplati se ili me pizdo”.

Mislim da trebate odma obavijestit organe gonjenja ,strasna stvar djeca malo pisala i panika ,odma u mup i odrukajte ko je pisao grafite ,i onako se od murije disat nemoze kao od ovog smrdljivog zraka ,cudi me da nisu na djelu uhapsili ova dva lika ,Dajte malo ba ima ovdje velikih kriminalaca koje murija stiti ,objavite njihove slike javno pa da ih odradi malo sipa ,pusti ovu balavurdiju ,sta je strasno sto su napisali grafit ,ostetise firmu ,de vidite da dodzem ja da to zakrecim …hahhahah da nije tuzno bilo bi smijesno ….kakva glupost boze sacuvaj …hapsi ove kriminalce sto opuhase ovu carsiju ,kradu godinama od poreza drzave ,pa sve sta stignu ,pa bijedi udarate …