fbpx

Lukavac: Uz smijeh, tokom igre podigao i bacio psa (VIDEO)

2 min. za čitanje

Video koji je izazvao zgražanje i za koje je automatski postavljeno upozorenje prilikom prikaza na Instagramu nastao je, vjerovali ili ne, u Lukavcu.

Izvjesna korisnica Instagrama sa korisničkim imenom “neerminalukavackic” jučer je objavila video “igre prijatelja sa psom” i pohvalila se svojim pratiteljima putem Story-a.

Naime, video prikazuje jednu osobu koja se igra sa psom, usljeg čega je uslijedio komentar druge osobe “Baš je dobra za snimiti”, nakon čega je podigao psa i bacio na asfaltnu površinu.

Video je ubrzo prikazan i na Instagram stranici Fondacije i pokreta Levijatan, koja se brine zaštitom pasa. Ovaj video je izazvao veliki broj komentara osude, a pregledan je više od 66.000 puta za manje od 24 sata.

Ove persone su iz opštine Lukavac, @udruzenje_gradjana_kerber_bl će podneti krivičnu prijavu. Nema ništa gore nego kada pas sam priđe da se igra, a oni ga tresnu od zemlju, tako da polomi rep ili kičmu. Postaćete slavni i odgovaraćete.  

Ubrzo nakon toga, putem profila “15hs0296” uslijedio je odgovor fondaciji, kako bi se prikazalo da pas nije ozlijeđen:

Podijeli ovaj članak
13 komentara
Subscribe
Notify of
13 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Momci su sigurno i Lukavca. Vidi se da im je enormno zagadenje ostetilo mozak.

– Allah, dž.š., je oprostio grijehe čovjeku koji je napojio žednog psa, i ženi bludnici koja je napojila žednu mačku. Ko ima puno grijeha neka poji žedne vodom i neka se nada Alahovoj milosti, pa i ti koji si se ovako ružno ponio prema ovom umiljatom cuki i boj se Alaha, da ti se Alah smiluje, inšala.

Ima li ovo *** oca? *** se napilo od 2 piva pa se osilio na jadno pseto.

Jaaaao Stranooo koji ste vi bolesnici kao da ga je sa Zgrade bacio vise je strasno sto je Lopov Radoncic postao ministar . Ovo o Psu je stvarno udarna vijest Dnoooooo Dnaaaa

Inace ovakva djeca prerastu u monstrume

Ti si debil, samo ti to mogu rec.. Inace fino je ovako, cuko ti pridje da se igra, i ti ga bacis, to je bas za primjera.. Sad ce neki debili kao ti ovo da vide ii govorit ce, ma nista to nije.. Treba i tebi jednu kaznicu napisat, da malo dodje iz guzice u glavu !!! U Americi, normalnoj drzavi za ovo se i u zatvor ide, a kod nas ovakvi debili ako ti, podrzavaju ovo

Ima amidja mu je bivsi nacelnik

Majmuni lukavacki
Cega se pametan stidi budala se hvali.
Tuzite te idiote.

N.M., M.L. i N.L. Sve se saznalo. Junačine! ?

Dali je to stvarno istina ,ili je neka sala.axaux

Sve go internet borac za prava. Toliko o ovom drustvu. Sjedite u kuci ne radite nista korisno po ovo drustvo i osudjujete i pljujete sve sto mozete. Od vas koji pisete daj Boze da je jedno ili dvoje udomilo nekog cuku ostali samo zeljni paznje. Hari je dobar momak, dobar je i cuko, vi ste stoka

Evi zbog toga cemo na proteste izaci

Nelkane, miran. Sjedi. Lezi. Pravi se mrtav. Ustani.