fbpx

Lukavac: Prekinut koncert, objektu izdata zabrana rada

1 min. za čitanje

Koncert Radiše Trajkovića Đanija u Lukavcu, prekinula je inspekcija zbog kršenja svih mjera koje su predviđene za sprečavanje širenja korona virusa.

U klubu Plaža u kojem je nastupao Đani, navodno je zatečeno oko 500 ljudi, a objektu je zbog nepoštovanja prospisa zabranjen rad.

Direktor Kantonalne uprave za inspekcijske poslove Amel Mehanović za Klix.ba je kazao da je grupa od ukupno četri inspektora, predvođena glavnom kantonalnom inspektoricom sinoć izvršila kontrolu u klubu Plaža jezera Modrac u Lukavcu gdje je utvrđeno kršenje naredbe Federalnog kriznog štaba.

“Tom prilikom je, između ostalog utvrđeno kršenje dozvoljenog radnog vremena i fizičke distance među prisutnima. Prema procjeni glavne kantonalne inspektorice u unutrašnjosti objekta nalazilo se oko 500 osoba. Automatski je izdata zabrana rada objekta, prekinuta je muzika, a objekt je ispražnjen”, kazao je Mehanović za Klix.ba.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
11 komentara
Subscribe
Notify of
11 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Srusite taj objekat,ionako je napravljen od ukradene medjunarodne pompomoci.

Sto ne ruse onaj restoran kada se podje u bistarac gdje deli senluci do zore i uzivo muzika svira . Pogledaj bolan delica za 4 godine se udebljo 30 kila ko vepar

nek je

Zahvaljujući ovim idiotima, Lukavac se ponovo “provozao” po naslovnicama portala kao loš primjer. Hvala našim omladincima na tome – drugačije se za Lukavac i ne bi čulo.

Ponos i dika svojih nemarnih, indiferentnih roditelja.

P.S. Na sramotu lokalnoj policiji i inspekciji – morali su vam kantonalci zavoditi red u vlastitom dvorištu, stoko nezainteresovana!

Last edited 3 years ago by Panta Rei

Cijelo ljeto panonska jezera niko ne zatvori jer sdp kontrolise tuzlu , Lukavacki sajam niko ne zatvori ili zabrani jer sd nacelnik delic kontrolise lukavac ali moze club plaza jer gazda nije nj sdp ni sd

U normalnoj drzavi bi isao u zatvor za ovo.

A sta je do tada radila nasa policija?
Bila ispred “Lukavackog kluba i pricala sa gradanima Lukavca”.
Kazem ja da nista ne rade. Patrolu koja je bila na tome rejonu treba fino poslati na biro. Pa se zalite sudu u Strazburu.

A u koliko sati nisu naveli.naravno kada je koncert i završen.

Zatvoreno , u koje vrijeme. Na fajrontu. I svi zadovoljni, i gosti i pjevac i orkestar i konobari i javnost i gazda koji je zaradio 500KM manje za kaznu…

Sto ne zatvorise Panonska jezera , Sajam u Lukavcu ……… sto

Još da ste četničkog zabavljača nabili nogom u dupe častio bih vas