fbpx

Lukavac: Maskirani napadač napao majku i dijete u povratku iz škole

1 min. za čitanje

Kako je pokazala naša anketa da je Lukavac nesiguran grad, to je potvrdio i slučaj koji se desio u ponedjeljak.

Nepoznati napadač je u crnom automobilu marke “Golf 4” sa registarskom oznakom samo s prednje strane, izašao s bejzbol palicom i kapuljačom na glavi kako bi otuđio torbicu od žene koja je pratila djevojčicu u školu.

Zaustavio je auto ispred mene na nekih 50m i čekao da mu se približim s djetetom. Izašao je maskiran iz auta i tražio je novac. Udario me jednom, a više povreda sam dobila boreći se s njim, da mi ne priđe do djeteta i da mi ne otuđi torbu. Imam povredu ruke, nagniječenja i langetu na vratu. Traumu imamo dijete i ja. Ja ne planiram stati na ovome, jer hoću da moja djeca imaju sigurnost u ovom gradu, ali to mi se čini nemoguće, izjavila je žrtva.

Napadnuta žena je prevezena na UKC Tuzla gdje joj je ukazana medicinska pomoć, dok su djevojčici konstatovane traume.

Uviđaj su obavili pripadnici PS Lukavac.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
8 komentara
Subscribe
Notify of
8 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

U skolu ili iz skole?

Bejzbol palicom na zenu i dijete ?! Takve monstrume i katile treba po serijatskom zakonu,po taziru.Nista kilava Jevropa,nista gradjansko pravo, nista kojekak'e “humane organizacije”!!! Da mu se pogana glavurda zakoluta niz dzadu !!! Pleme ti jebem zlocinacko !!!

Hm…ko li je poznat od ranije policiji a ima crnog golfa….

Dobro ste još i prošli pa nije pucao na vas za vašu torbu. U Julu su otac i sin htjeli da uđu u svoj stan za koji imaju uredne papire pa su neki postanari od V.M. pucali u njih i ranili ih. Ima sve gore od goreg a da šta ganjate nema svrhe jer sve je korumpirano bas sve. Kao da živimo na Divljem zapadu

Prije se na klupi moglo zaspati,a vidi sad….

Sada ni u sopstvenom stanu ne spavas serbez.A o kucama da i ne pricamo.Deme brava i hicmile alarma.Valja spavat na smjenu.Jedno uvijek mora u nocnu “dezuru”.Namjerno se lopovluk forsira.Razmislite malo koji je to “biznis”.Valja se dobro “naoruzati”I vise potrosit neg sto vrijedi kucanstvo.Pa zastitari,pa ovo ,pa ono…Biva ,jebo car fajdu.Lijepa Titina drzava ! Bila sloboda za postena insana.Bila hapsana i zakon za kriminalce i ostale obalase,pogotovo “politicare”.Ako sta drpisu ili ture nos dje ne treba,posalju te na “ljetovanja”i “zimovanja” na otoke jal u Focu i Zenicu i ostale “destinacije.Vrate se pocrnjeli,koda su kvarcovani, i slank.Biva imaju “dobru liniju”… Sa drzavom i slobodom nije bilo zajebancije…

Ha ha ha,u pravu si,a vidi ovih političara što ti daju negativne komentare

N.N. lica,biva -BOTOVI ,po naredjenju Njega ili Ga,MORAJU da cuvaju lik i djelo njihova gospodara.Znam da im nije laho svaki dan pratiti komentare i obavezno kliknuti.Ah,kliknuti Logicno da je njihov rezultat-KLICAK.Vjerujem da je taj smrdljivi arhaiza i lokalizam -poznat.