fbpx

Lukavac: Izvršena provala i otuđena velika količina parfema

0 min. za čitanje

Tom prilikom je iz unutrašnjosti objekta otuđeno veća količina parfema.

O navedenom događaju je obaviješten kantonalni tužilac, a uviđaj su izvršili policijski službenici OKP PU Lukavac,  koji poduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog krivičnog djela.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
11 komentara
Subscribe
Notify of
11 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Ovo ne može i ne smije biti vijest… Pa makar da ste napisali koja firma… Smijesno!!!

Kako nepoznata osoba kad znaju ko je ??

Citav Lukavac zna da je *** obio Didaco samo policija ne zna ceka se da pocne prodaja parfema

Kakav koment treba da bude cjeli Lukavac zna da je *** obio Didaco samo policija ne zna i on se slobdno sece gradom .Bravo za Policiju izgleda da mi gradjani trebamo uzeti stvari u svoje ruke pa mu polomit i ruke i noge ..

De molim te posalji mi na e mail polojaca@gmail.com o kome se radi. Puno je provala izvresno u zadnje vrijeme pa da bar znamo kako ti lopovi izgledaju medju postenim narodom.

Pa kad vec znate ko je obio Didaco sto ne napisete puno ime i prezime a ne ***? Sto niste napisali i za firmu *** a ne naziv? Niste sud i policija pa da ne smijete govoriti ko je dok se pouzdano ne utvrdi.

Zna se da je *** obio parfimeriju cjeli Lukavac prica samo policija ne zna jer taj klosar koristi advokata za svaku sitnicu ,krajnje je vrjeme da mu se polome ruke I noge da ne moze da hoda dosta je zla nanio Lukavcu ..

Ako se vec zna treba ga hapsit i kaznit za djela a ako nece neka meni uplate odredjenu svotu mozemo se mailom dogovorit sta kako i promjenit cu mu opis da ga mati nebi prepoznala nit bi mu kad naumpalo da sta ukrade civilizovani smo ljudi za sve postoji kompromis i za svakog ima ljeka pa i za tog didca kako se vec zove …

A mozda je to i politika ovaj ce to sve naplatit od osiguranja ko ce ga znati ……

vrijeme je da se ovom klosaru stane u kraj vise. Poznajem osobu kojoj je nanio stetu i kad je prijavio policiji rekli su mu “ako ga uhvatis radi sa njim sta hoces”. To je bez komentara, pa kakva je to policija. Zar mi da uzimamo pravdu u svoje ruke da bi zastitili imovinu. Ima lopova i kleptomana svugdje ali vecina njih bar ne krade u svom gradu i okolini. Ovaj je krajnje bezobrazan i kao da zeli da dokaze da mu niko nista ne moze.

Ime je stavljeno samo sto soda live izbrise I stavi zvjezdice

Punk lajete a ne ujedate…