fbpx

Lukavac: Djevojka se nakon ljubavne svađe Golfom namjerno zabila u dečkov automobil (NOVI VIDEO)

1 min. za čitanje

Nakon što smo u jutarnjim satima objavili video u kojem djevojka svojim automobilom namjerno zabija u drugi parkirani automobil, dobili smo i nove informacije.

Prema informacijama do kojih je došao Klix.ba, u subotu uvečer došlo je do svađe između muškarca i djevojke koji su bili u ljubavnoj vezi, nakon čega se ona odlučila na nesvakidašnji čin.

Naime, djevojka se svojim automobilom marke Golf 5 dva puta zabila u parkirano vozilo BMW X5 koji je u vlasništvu njenog dečka.

“Policija je prijavu o događaju zaprimila 21. novembra 2021. godine oko 00:25 sati. U prijavi muške osobe je navedeno da je, upravljajući svojim vozilom, ženska osoba udarila u njegov parkirani automobil. Tom prilikom je nastala materijalna šteta na oba vozila”, kazala je za Klix.ba Amr Kapidžić, glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK.

Uviđaj su na mjestu događaja obavili službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Lukavac, koji poduzimaju dalje mjere i radnje na rasvijetljavanju i dokumentovanju događaja.

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Ma samo je treba pruticem po zadnjici

Bas je bila nevaljala