fbpx

Jedan radnik teže povrijeđen i zadržan na UKC Tuzla, tri puštena na kućno liječenje

1 min. za čitanje

Enver Sinanović ima povrede lica grudnog koša i ekstremiteta, hospitaliziran je na klinici za hirurgiji. Pacijent je svjestan i komunikativan. Izjavila je za naš portal, Ersija Aščerić-Mujedinović iz Službe za komunikacije UKC-a Tuzla.

Radnici Nedžad Bajrić, Sanel Žigić i Vener Omerović su nakon ukazane pomoći i dijagnostike pušteni na kućno liječenje.

DSC_8714

I pored nesreće, radovi na izgradnji Islamskog centra nisu obustavljeni dok radnici ne žele davati komentare.

Zbog džuma-namaza komentar nemilog događaja nisu mogli date osobe iz Medžlisa Islamske zajednice Puračić koji je investitor radova na Islamskom centru u Lukavcu.

 

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

“I pored nesreće, radovi na izgradnji Islamskog centra nisu obustavljeni dok radnici ne žele davati komentare.”
Nesreca je bila i prosle godine kada je na hiljade porodica ostalo bez svojih domova i kada je pocela gradnja ovog objekta… jadno
a o jadnim radnicima koji rade taj nimalo lagan posao tesko je ista reci mozda cak rade dzaba jer ce ih dragi onaj tam nagradit al kad nebudu zivi..

radicima zelim brzo ozdravljenje. Ti vjerski sluzbenici iz IZ neka se zapitaju na cijoj zemlji grade IC ??? Ta zemlja gdje je posta, dom kulture,nova dvorana pa sad i IC i sve zgrade koje su napravljene u tom dijelu sode su bile u vlasnistvu hrvatskog pučanstva. Opominje vas svevisnji dragi moji komsije muslimani ali mnogo uzimate sebi otimajuci od drugih. To je samo opomena od dragog nam boga. Jedan je bog pa vi vidite dokle ce te.