Bokavići: Opljačkana trgovinska radnja

1 min. za čitanje

Jučer je oko 4 sata u Bokavićima, izvršena  teška krađa nad  trgovinskom radnjom “Dženi”, vlasnika D.Š., rođen 1975. godine, kojom prilikom je nepozato lice upotrebom podesnog predmeta ušlo u unutrašnjost objekta, odakle je otuđilo razne vrste cigareta.

Pola sata kasnije  na lokalnom putu u Bokavićima službenici policije PS Lukavac su uočili putničko motorno vozilo  marke “VW Golf” i tri nepoznata lica koja su se udaljila u nepoznatom pravcu, dok je pregledom unutrašnjosti vozila uočena veća količina raznih vrsta cigareta, koja najvjerovatnije potiču iz navedenog krivičnog djela.

O događaju je obaviješten kantonalni tužilac, a uviđaj su izvršili službenici OKP PU Lukavac, koji poduzimaju potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja i pronalasku izvršilaca.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
5 komentara
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Nije moguce da su uocili nepoznata lica koji su se uputili u nepoznatom pravcu,prosto nemogu da vjerujem,Strasnooo
to moze samo nasa policija

“”UOCILI putničko motorno vozilo marke “VW Golf” i tri nepoznata lica koja su se udaljila u nepoznatom pravcu, dok je PREGLEDOM unutrašnjosti vozila UOCENA veća količina raznih vrsta cigareta””….””koji poduzimaju potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja i PRONALASKOM izvršilaca””.

E meni ovdje nista nije jasno..Uočili su ih, pa pregledali, pa ih sad pronalaze…

hahahahhaha al se ismijah ! 🙂

ma vise neznaju ljudi ni sta da pisu samo da im glave prazne nisu

sigurno nema tablica i obrisan broj sa motora i sasije i tu se prica zavrsava.Nesto je ovo previse NN osoba koja pljackaju

adbanner