Cijene svih artikala u Bingu su jedinstvene na nivou BiH

1 min. za čitanje

Na lokacijama koje su pogođene ovom vodenom stihijom, Bingo je pretrpio milionske gubitke. Na sreću , ljudskih žrtava nema, iako su centri koji se nalaze u poplavljenim područjima djelimično ili u potpunosti uništeni . Pomenuti objekti neće raditi do daljnjeg.

Ovim putem apelujemo na naše sugrađane, na naše kupce, da ne stvaraju vještačku krizu, jer nema potrebe za nekontrolisanom kupovinom i gomilanjem namirnica. Distribucija roba se odvija uredno i ukoliko se desi da na momente nema određenih roba na policama, rješavamo nedostatke promptno.

U objektima imamo dovoljno zaliha svih namirnica, robu isporučujemo učestalo i dopiremo do svih objekata koji nisu pogođeni poplavom . Cijene svih artikala u Bingu su jedinstvene na nivou Bosne i Hercegovine i nismo ih dizali niti u jednoj poslovnici, iako u medijima kruže dezinformacije da su određene robe poskupile .

Inspekcijski organi konstantno vrše kontrolu cijena u našim objektima , te Vam prilažemo zapisnike o obavljenim inspekcijskim pregledima.

Što se tiče objekata na područjima koja nisu pogođena poplavama ili su već sanirane posljedice, Bingo će raditi po ustaljenom radnom vremenu.

 

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments