Bravo Lukavčani: Pajo 18.3. odlazi na prvu operaciju u Beč

9. Marta 2013.
1 min. za čitanje

plakat

Uz niz akcija za vrlo kratko vrijeme prikupljeno je dovoljno novčanih sredstava da Pajo ode na operaciju u Beč i tako započne borbu da se ponovo digne na noge.

Dragi moji drugari, prijatelji i svi moji poznanici. Svi Vi koji mi pružate veliku moralnu i finansijsku podršku, želim da vas obavijestim da sam zvanično dobio datum operacije. U Beč krećem u ponedeljak 18. marta, a sama operacija je zakazana za srijedu 20. marta. Krećem dva dana ranije da bih se mogao pripremiti i uraditi sve preostale pretrage prije operacije. Sve ovo sam uspio uz veliku podršku i požrtvovanost mojih roditelja i Vas dragih, dobrih, i nesebičnih ljudi. Hvala od srca svima vama! Glasi Pajina poruka na društvenoj mreži Facebook.

Akcije za Paju se nastavljaju i potrebno je prikupiti dovoljno sredstava za još dvije (ukupno tri) operacije. Pajin apel za pomoć možete pročitati na ovom linku.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
4 komentara
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

svako dobro bosancima i hercegovcima ma gdje bili a i redakciji SODA LIVE

Uz istinske želje da ponovo staneš na svoje noge i da obraduješ svoje najbliže i sve one koji ti pomažu ,želio bih da ti se nađem pri ruci u Beču i da ti pomognemo u tvojoj borbi za ozdravljenjem .
Pozvaću te na ovaj telefonski broj da se dogovorimo o neophodnim detaljima .

Iskreno ,Milenko Blagojevic

Bravooo…..svaka cast.

Hvala bogu da se eto sabralo da se da nada ovom našem sugrađaninu…. Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli.