fbpx

Biciklijada za učenike osnosnih i srednjih škola općine Lukavac

1 min. za čitanje

Biciklijada će imati dvojaki karakter: rekreativni i takmičarski.

Okupljanje takmičara i rekreativaca ispred hotela „Senad od Bosne“ od 15,00 do 15,30.

Otvorena REKREATIVNA BICIKLIJADA:

Start u 15,30 sati ispred hotela Senad od Bosne Prokosovići, cilj Tirinovac.

BRDSKA BICIKLISTIČKA TRKA za učenike osnovnih i srednjih škola:

16,30 – za učenike osnovnih škola i učenice svih kategorija (MTB staza – lagana, do 7 km);
17,00 – za učenike srednjih škola (MTB staza – lagana, do 10 km).

Učenici će prijave izvršiti u svojim školama putem nastavnika tjelesnog odgoja ili razrednika. Rekreativci, koji žele uzeti u češće u rekreativnoj biciklijadi prijave mogu obaviti putem tel. 061 641 110. Prijave se primaju zaključno sa ponedjeljkom 28.05.2012.

Za sve učesnike biciklijade obezbjeđeni sendviči i sokovi a za prvoplasirane učenike (I, II i III mjesto) u svim kategorijama predviđene medalje i skromne robne nagrade.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Kako te nije sramota covjece, radis nesto sa tom izmisljenom organizacijom, Kruna Bikodze…Napravio si udruzenje, samo kako bi novac uzimao,samo me zanima koliko ti clanova broji udruzenje, ima vas cak 2-ca… Molim ljude koji su nadlezni za to nek se malo pozabave sa tim, jer covjek koji je na celu organizacije, uzima pare za neke projekte od kojih nije uradio niti jedan jedini, kao na primjer mala olimpijada u bikodzama, ja od kako znam za sebe sigurno nikad nije odrzana!!!

A to su nasa posla,kad se nesto pametno i produktivono radi, mi cemo to da kritikujemo…koliko se sjecam,ovo udruzenje je prosle godine realizovalo projekat ulična trka u gradu Lukavcu?Mislim da bi se i druga udruzenja trebala da ugledaju na isto i da uče iz njihovih djela. Umjesto da se selo ponosi sa time sto ime Bikodze stoji iza jednog takvog projekta u kome je učešće uzelo preko 200 osnovaca i srednjoskolaca( a mozda je to odgovor ovom “bikodzaninu” za tu olimpijadu), vi neki pojedinci koji nemate pametnija posla nego da izmisljate i opstruirate sve ono sto je korisno i vrijedno pohvale ,de ba ljudi pozabavite se sa svojim zivotima.Ne znam ko stoji na celu udruzenje,ali je sigurno da udruzenje radi prave stvari kao sto je i ovaj projekat koji treba da se desi…cestitam!!!

semire providan si sa ovim komentarom, ok vidjecemo sta ce ti biti sa tim udruzenjem, a to za izmisljanje olimpijade,hahaha dobro znas o cemu pricam…

hahaha zar niko nije primjetio da piše—>:Biciklijada za učenike —>osnosnih<— i srednjih škola općine Lukavac