fbpx

Prodaja zemljišta, poslovnih prostora i stanova

5 min. za čitanje

 

  • NEKRETNINA – POSLOVNI PROSTOR U ULICI KULE

Opis nekretnine: Poslovni prostor se nalazi u gradskoj jezgri, a pristup je iz novouređenog parka kod pošte. Zaavršen je u 2007. godine i trenutno se koristi kao kancelarijski prostor. Ukupna površina obje etaže je 42, 40 metara kvadratnih, uz 24 metra kvadratnih pripadajućeg uređenog zemljišta. U prostoru se, osim dvije kancelarije nalaze i čajna kuhinja, wc i stepenište. Vlasništvo 1/1.

Slika-3-prednja-fasada

 

  • NEKRETNINA – CM MARKET

Opis nekretnine: Poslovni prostor nalazi se na najprometnijoj graskoj ulici na čeonoj strani zgrade. Lokacija je izuzetno atraktivna, a prostor u potpunosti orjentisan prema ulici.Površina nekretnine je 134 metra kvadratna, a uz centralni poslovni prostor ima vlastiti magacin, hodnik, wc i čajnu kuhinju. Prostor je trenutno u funkciji i prilagođen je trgovinskoj djelatnosti, a uz interijerske preinake moguće ga je prilagoditi i drugim namjenama.

cm

 

  • NEKRETNINA – POSLOVNI P. U AAM 1

Opis nekretnine: Poslovni prostor do sada nije bio u funkciji jer se nalazi u novoj zgradi, koja je useljena tokom 2012. godine. Radi se o najluksuznijem stambeno-poslovnom objektu u Lukavcu zgradi AAM 1. Prostor se nalazi u prizemlju objekta i okrenut je prema novoj saobraćajnici, čije uređenje je trenutno u toku. Ima pristup sa ulice i iz zgrade. Površina je 71, 20 metara kvadratnih i može biti prilagođen bilo kojoj namjeni. U cijenu su uračunati priključci na infrastrukturnu i telekomunikacionu mrežu, te PDV. Vlasništvo 1/1. Kupovina direktno od investitora.

prizemlje_osnova_zankretnine

 

  • NEKRETNINA – STAN U REDŽEPA EF. MUMINHODŽIĆA

Opis nekretnine: Stan se nalazi u užem gradskom jezgru u ulici Redžepa ef. Muminhodžića (bivša Albina Herljevića) na sedmom spratu u zgradi sa liftom. Okrenut je prema ulici i izuzetno je luksuzno renoviran i opremljen.

Ima 100 metara kvadratnih, odnosno 93 u papirima. U stanu se nalaze: velika dnevna soba, kuhinja, trpezarija, dvije spavaće sobe, dva hodina, dva kupatila i ostava. Podovi su u većem dijelu stana obloženi skupocjenim granitom, a u spavaćim sobama najkvalitetnijim parketom. Zidovi su uređeni italijanskim i španskim tehnikama, gipsanim bordurama i rimskim stubovima.

Plafoni su spušteni, od rigipsa, sa instaliranom trasvjetom, audio opremom i klimatizacijskim kanalima. Vanjska stolarija je PVC sa termoizolacionim stopsol staklima. Unutrašnja vrata su od pune hrastovine, a vanjska protuprovalna i protupožarna sa izlolovanim predprostorom. Stan ima interfon i video nadzor. Ima dva kupatila urađena u granitu sa sanitarijama renomiranih firmi: Vieri, Laufen, Hans Grohe, Aqua…Masažna kabina je unikatna i rađena namjenski sa ugrađenim diznama i česmama, a u drugom kupatilu nalazi se velika jacuzzi kada. Radi se o iznimno luksuznoj nekretnini.

STAN_AZUROV

 

  • NEKRETNINA – ZEMLJIŠTE U INDUSTRIJSKOJ ZONI k.č. 65/8

Opis nekretnine: Nekretnina je zemljište u površini od 4.890 m2. Nalazi se u Industrijskoj zoni pored magistralnog puta Tuzla-Doboj općina Lukavac, kod benzijske pumpe Junuzović kopeks Lukavac k.č. 65/8 (novi premjer) k.č. 114/1 (stari premjer) ZKU: 1488

Opis nekretnine: Nekretnina je zemljište u površini od 3.037 m2. Nalazi se u industrijskoj zoni pored magistralnog puta Tuzla-Doboj općina Lukavac kod benzijske pumpe Junuzović kopeks Lukavac k.č. 65/9 (novi premjer), k.č. 10/4 (stari premjer) ZKU 1488.

Opis nekretnine: Nekretnina je zemljište u površini od 3.910 m2. Nalazi se u Industrijskoj zoni pored magistralnog puta Tuzla – Doboj općina Lukavac kod benzijske pumpe Junuzović kopeks Lukavac k.č. 65/12 (novi premjer), k.č. 105/7 (stari premjer) ZKU:1488.

AAM_PARCELE1

 

  • NEKRETNINA: ZEMLJIŠTE U MILEROVOJ ULICI U LUKAVCU KOD ALUTEKA

Opis nekrentine: Nekretnina je zemljište u površini od 898 m2. Nalazi se u ulici Milerova stari ulaz u FCL k.č. 2731/9 (novi premjer), k.č. 344/59 (stari premjer). ZKU: 787.  Nekretnina je ograđena i nasuta kamenom do ravnog nivoa.

Opis nekretnine: Nekretnina je zemljište u površini od 975 m2. Nalazi se u ulici Milerova, stari ulaz u FCL k.č. 2731/11(novi premjer), k.č. 344/57 (stari premjer). ZKU: 787. Može se koristiti sastavljena sa parcelom od 898 m2 a i posebno. Nekretnina je ograđena i nasuta kamenom do ravnog nivoa.

AAM_PARCELE2

 

 KONTAKT INFORMACIJE:

Adresa: AAM d.o.o. Lukavac, Kule bb 75300 Lukavac,  BiH
Tel: +387 644106225
Email: info@aam.ba

(Sponzorisani članak)

Podijeli ovaj članak