fbpx

A dobitnice BC Fiber Force tretmana su…

1 min. za čitanje

bc_fibre_force_intro_comRiječ je o novoj dimenziji obnavljanja kose koji vraća život i u najoštećeniju kosu, osiguravajući joj optimalnu razinu snage i elastičnosti. Prvi put se u njezi kose koriste mikro kosi-identične čestice keratina koje dubinski penetriraju u pukotine u komleksu stanične membrane kako bi rekonstruirale oštećenu kosu iznutra.

Ova linija sastoji se od šampona, regeneratora u spreju, balzama, maske i ekskluzivnog salonskog tretmana – Infusion, koji trenutno obnavlja jako oštećenu kosu s visokom koncentracijom keratina.

BC FIBRE FORCE linija razlikuje se od drugih linija koje obnavljaju kosu po tome što ova linija vraća vašu kosu u njeno prvobitno stanje kvalitete, mikronizirani keratini ulaze dublje u strukturu kose, te je na kraju kosa “punija”, čvršća i podatnija. Koliko ćete koristiti BC Fibre Force liniju ovisi o razini oštećenja vaše kose, zato su potrebne konsultacije sa frizerom u salonu IRMA, Lukavac.

Slučajnim izborom putem software-a “The Hat” smo nagradili naše dvije posjetiteljke:

  • Melika Likić
  • Ilma Muminovic

Molimo sretne dobitnice da se jave na email: redakcija@sodalive.ba ili porukom na Facebook stranici: www.facebook.com/sodalive

Hvala svim ostalim učesnicama, a uskoro u suradnji sa frizerskim salonom IRMA očekujte novu nagradnu igru 🙂

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments