fbpx

Pjevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda pronađeni mrtvi u Beogradu

5 min. za čitanje

Poznata srpska turbofolk pjevačica, 32-godišnja Ksenija Pajčin, i njen dečko, 22-godišnji maneken Filip Kapisoda, pronađeni su mrtvi u stanu u Nikšićkoj ulici u Beogradu oko 19 sati. B92 javlja kako su pronađeni s prostrijelnim ranama od vatrenog oružja.

Agencija Tanjug javlja da je najvjerojatnije riječ o ubojstvu i samoubojstvu i poziva se na neimenovani izvor iz MUP-a Srbije. B92 doznaje da je Kapisoda najprije ubio Kseniju Pajčin hicem u glavu pa zatim i samog sebe, o čemu svjedoči podatak da je kraj njegova tijela pronađen pištolj. Maneken je navodno imao prostrijelnu ranu na sljepoočnici, što ukazuje na samoubojstvo. RTS, pak, javlja da si je Kapisoda pucao u usta. Blic piše kako Pajčin ima ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok Kapisoda ima samo izlaznu ranu na tjemenu. Večernje novosti pišu da su Kapisodi usta bila puna krvi.

Tijela je pronašla Ksenijina majka

Tijela je u stanu na drugom katu stambene zgrade u Voždovcu pronašla majka popularne pjevačice Ljubica Pajčin. Večernje novosti doznaju da je Ksenijina majka ušla u stan i najprije primijetila lokvu krvi, a zatim ju je dočekao stravičan prizor.

Prema neslužbenim informacijama dnevnog lista Blic, policija je u istom stanu prije dva dana intervenirala zbog prijavljenog nasilja, ali tada nitko nije bio priveden. Pajčin i Kapisoda u posljednje su se vrijeme često svađali. Mjesto ubojstva obišli su ljudi iz samog vrha beogradske kriminalističke policije. Istraga je u tijeku. Tijela su prevezena u Institut za sudsku medicinu.

Direktor policije Milorad Veljović za RTS je rekao da je oko 19 sati prijavljeno da su Pajčin i Kapisoda pronađeni mrtvi u stanu. Susjedi su, prema njegovim riječima, oko 16.30 sati začuli dva pucnja.

Kapisoda je bio ljubomoran i posesivan

Nakon što se pročulo da su Ksenija i Filip pronađeni mrtvi, u Nikšićku ulicu stigli su njihovi prijatelji i poznanici među kojima su bili i pjevačica Goga Sekulić i stilist Bane Dević. Među prvima je došao Goran Stojičević Karamela, koji je bio vidno u šoku. “Ne vjerujem da se ovo dogodilo. Noć prije tragedije dopisivao sam se sa Ksenijom. Bilo je oko dva sata poslije ponoći. Ne znam što se dogodilo. Prije nekoliko dana je zbog njihove svađe intervenirala policija. Svi znaju da je Kapisoda bio jako ljubomoran. Njegova posesivnost je bila uzrok čestih svađa”, kaže Stojičević.

Kseniju Pajčin smatrali jednom od najseksepilnijih žena u Srbiji

Ksenija Pajčin rođena je 3. prosinca 1977. godine u Beogradu. Osnovnu školu “Filip Kljajić Fića” završila je na Banovom Brdu, a srednju Petu ekonomsku u Rakovici. Karijeru je započela kao plesačica u diskotekama, a nakon toga je postala članica grupe “The Duck” koja je postigla popularnost hitom “Dačo, volim te”.

Ksenija se zatim bacila u solo vode i snimila prvi od svoja dva albuma, jednostavno naslovljen “Ksenija”. Bila je i vlasnica plesne škole u Beogradu te nastupala na mnogim manifestacijama i natjecanjima, kao i na dobrotvornim koncertima.

Bila je suvoditeljica u emisiji Milovana Ilića Minimaksa na televiziji Palma. Kseniju Pajčin mnogi su smatrali jednom od najseksepilnijih javnih ličnosti u Srbiji, zbog čega je često bila tema raznih estradnih tračeva.

Filip Kapisoda rođen je 1987. godine u Cetinju, a bavio se rukometom kao i njegov brat Petar, koji danas igra za RK Bosnu, a u karijeri je branio boje Partizana, Crvene zvezde, ali i RK Zagreba. Filip Kapisoda se kasnije posvetio manekenskoj karijeri. Prohodao je sa Ksenijom dok je sudjelovao u “Velikom bratu”. Ona se u to vrijeme pojavila u jednoj od pratećih emisija. Nakon svađe i raskida, vezu su obnovili prije nekoliko mjeseci, a u to vrijeme doživjeli su i prometnu nesreću u Lipovačkoj šumi, na putu prema Ksenijinoj vikendici. Od tada se nisu pojavljivali u javnosti.

(SodaLIVE.ba/Index)

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

U sto me zaboli za njih dvoje! Takvih mi nije zao!

srpska posla , u odsustvu drugih razracunavaju se izmedju sebe , taki narod veseo po prirodi..

steta mladii su bili