fbpx

Predstavljamo mladog gitaristu Darka Gajića

1 min. za čitanje
Darko Gajić
Darko Gajić

Lukavčanin Darko Gajić, sa gitarom se susreće sa svojih 13 godina. Počeci ga vežu za akustičnu gitaru, ali nedugo nakon toga, sa svojih 14 godina, u ruke uzima klasičnu gitaru, sa kojom počinje intenzivnije da se bavi.

Darko, srednju muzičku školu upisuje u klasi profesora Nedima Tinjića, a nastavlja u klasi profesora Predraga Stankovića, jednog od najvećih gitarista sa ovih prostora, ali i šire. Do danas je Darko svirao na mnogo manifestacija i takmičenja, a najznačajniji uspjeh je ostvario prije nekoliko dana u Sarajevu, kada je sa svojom partnericom i djevojkom, Ajlom Tihić, osvojio prvu nagradu na Federalnom takmičenju.

Pobjedničku kompoziciju Darka Gajića i Ajle Tihić poslušajte u nastavku:

(SodaLIVE.ba)

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
6 komentara
Subscribe
Notify of
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

zasto se brisu komentari sa ove stranice,jel vas to boli istina,nemate sta pisat na ovoj stranici pa pisete gluposti

@dj
Gluposti?
Po meni je druže,bolje pročitati ovako neki lijep članak,nego svaki dan čitati kako SODA zagađuje Lukavac.
Uostalom,nije da ljudi nemaju šta pisati,već pružaju podršku mladim umjetnicima i talentovanom narodu,kojeg ima vazda po Lukavcu. Lijep Pozdrav. 🙂

Komentari se najvjerovatnije brisu jer redakcija vidi da tipovi poput tebe @Dj. nemaju drugog posla nego traziti mane svakome, i nazivati jedan umjetnicki rad sa glupostima,pozabavi se malo sa sobom, vidi sta ti znas u zivotu,osim komentarisati ovo,bez imalo znanja o muzici,siguran sam.

NE DRAGI MOJI NEGO KAD TREBAJU POSJETIOCI I CLANOVI STRANICE TAD TREBA SVATKO OVOJ STRANICI A KAD TREBA PISAT O NEKOME TAD DOLAZE U OBZIR SAMO RAJA KOJA JE IZ LUKAVCA ILI KOJA JE DOBRA SA MODERATORIMA I ADMINISTRATORIMA,SAMO KAZEM DA TREBA BACIT OKO IMA TALENATA I U OKOLNIM MJESTIMA,A SVAKA CAST OVOM MOMKU SAMO VAM SKRECEM PAZNJU

Vidi nešto…. Neće Vas niko vući za rukav da Vas promoviše,odnosno da promoviše Vaš talenat.Ako ga već imate,pošaljite članak urednicima,siguran sam da će Vam izaći u susret. 😀

“ILI KOJA JE DOBRA SA MODERATORIMA I ADMINISTRATORIMA,”

Cisto da se ogradim od ovoga, niko od nas, ko je poslao ovaj video sodalive,ne poznaje licno moderatore i administratore.

I takodje, bilo da su to okolna mjesta, ili kako kazes “Raja iz Lukavca”,svako ima pravo da posalje Mail, u kojem zeli da pokaze svoj talenat, i trazi malo podrske od Sodalive.

Ali na kraju krajeva,ovde se ne radi o tome, ovde se radi o talentovanom momku, koji ne zeli da svoj talenat sakriva u sjeni, sto je veoma dobro za njegovu dalju karijeru i buducnost.