Okrugli sto na temu “Kraniotrauma – šta dalje?

0 1.587

plavabolnicaU povodu obilježavanja 50 godina Klinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju i zvaničnog useljenja u nove prostore u objektu Plava bolnica danas, u četvrtak 10.12.2009.godine sa početkom u 14 sati u Amfitetaru Centra za palijativnu njegu (hospis) Slavinovići (objekat Klinike za plućne bolesti JZU UKC Tuzla) održaće se Okrugli sto na temu  „KRANIOTRAUMA – ŠTA DALJE?“.

Moderatori su prof. dr sc. Suada Kapidžić – Duraković i uvaženi profesor Jean Francois Mathe iz Anges-a u Francuskoj.

NAUČNI SKUP

Sutra u petak, 11.12.2009.godine u 14 sati održaće se Naučni skup „Ankilozatni spondilitis – multidisciplinarni pristup“ čiji su organizatori Klinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju JZU UKC Tuzla i Udruženje fizijatara Federacije BiH u Kongresnoj dvoranai Hotela Tuzla u Tuzli.

PROMOCIJA KNJIGE

U okviru obilježavanja 50 godina uspješnog postojanja i rada Klinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju biće upriličena i promocija knjige „Ankilozantni spondilitis“ autorice prof.dr.Nedime Kapidžić Bašić i saradnika. Promotori knjige su Prof.dr. Hajrija Selesković i Prof.dr. Ešref Bečirović. Promocija će se održati u petak, 11.12.2009. godine u 17 i 30 sati u Kongresnoj dvorani Hotela Tuzla u Tuzli.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x