Interesovanje za „Noć šampiona VI“: Ulaznice već puštene u prodaju

2 min. za čitanje

Kickbox spektakl, koji će ljubiteljima ovog sporta ponuditi sedam vrhunskih borbi, u ovdašnjoj sportskoj javnosti već budi veliku pažnju.

Stoga je organizator, odlučio ulaznice pustiti u predprodaju deset dana prije meča, što prilikom ranije organizovanih manifestacija nije bio slučaj.

– Imamo dosta rezervacija i poziva iz cijelog Tuzlanskog kantona pa i šire, te smo ulaznice po cijeni od 10 KM za tribine već pustili u prodaju. Za sada se ulaznice mogu kupiti u CD shopu “Mido” na tuzlanskom Korzu, a na dan meča, u srijedu, bit će istaknuto još nekoliko punktova – rekao nam je Senad Mujkanović, menadžer manifestacije “Noć šampiona VI”.

Izazivač našem svjetskom prvaku je bio višestruki prvak Maroka, a promjenom državljanstva postao je prvak i viceprvak Francuske u diciplini Mauy Thai. Radi se o kvalitetnom i atraktivnom borcu, od koga se kao i od Zildžića očekuje da publici pruže vrhunsku borbu.

U uvodnim mečevima će nastupiti članovi KBV “FLEK Tom-Cat” učesnici Svjetskog prvenstva u Makedoniji koji će za protivnike imati kvalitetne takmičare, čak i svjetske amaterske prvake, iz KBK “Crvena zvezda” Beograd.

Program počinje spomenutim uvodnim mečevima od 20,30 h u kojima će snage odmjeriti: Miroljub Nedeljković – Damir Arnaut (- 67 kg), Boban Marinković Semir Delić (- 60 kg), Jovan Kaluđerović – Elmin Živčić (- 91 kg), Darko Milošević – Mesud Selimović (- 86 kg), Viktor Šubić – Igor Emkić (-81 kg) i Dragan Jovanović – Samed Osmanović (+91 kg)

U preduvodnim borbama od 19 sati, tuzlanskoj publici će se predstaviti mladi borci tuzlanskog kluba Mirnes Vejzović, Amar Babajić i Benjamin Mujabašić, koji će za protivnike imati kvalitetne borce iz BiH.

Kao i na prethodnim manifestacijama koje je KBV “Flek Tom-Cat” organizovao u Tuzli, i ovaj put će cjelokupan program, pored odličnih mečeva, biti praćen kvalitetnom produkcijom, ozvučenjem i svjetlom kakvi se mogu vidjeti i na sličnim manifestacijama svjetskog nivoa.

Promus media – Press team manifestacije “Noć šampiona VI”

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar